Cégünkről

Elérhetőségek:

A felhasználók által ingyenesen

hívható központi szám:  +36 30 308 3333

honlap:  www.refomobil.hu

e-mail:  info@refomobil.hu

postacím:   1300 Budapest III. Pf. 186.

személyes ügyfélszolgálat: 

Budapest, XI. Ker. Október Huszonharmadika út 5. I. emelet.
A Kelenföldi Református Egyházközség Lelkészi Hivatala fölött.

Hétfőtől csütörtökig: 8.00 – 18.00
Pénteken: 8.00 – 16.00

Ügyfélszolgálatunk munkanapokon

hétfőtől-csütörtökig:  8h és 18h között,
pénteki napon: 8h és 16h
között áll ügyfeleink rendelkezésére.

Munkaszüneti- és ünnepnapokon, valamint az ügyfélszolgálati nyitvatartási időn túl, kizárólag elveszett vagy ellopott előfizetések letiltása és sürgős szolgáltatási problémák megoldása (pl. megszünt a szolgáltatás, külföldön bajban van) intézhető telefonon (ezekhez a Felhasználói Szerződésben rögzített felhasználói jelszó ismerete szükséges). Az ügyeleti telefonszám csak SMS-t képes fogadni.

Ügyeleti telefonszámunk: 06 30 321 9113

Az ügyfélszolgálaton távolról elintézhető minden, nem kell sehova bemenni, sorban állni. A meglévő ügyfelek ügyintézése a Felhasználói Szerződésben megadott kapcsolattartói e-mail címen, vagy telefonon a személyes adatokkal és a felhasználó által írásban megadott jelszóval beazonosítva történik. Emiatt kiemelten fontos, hogy ügyfeleink a megadott jelszó titkosságát megőrizzék! Az érdeklődők tájékoztatása és a szerződéskötés szintén telefonon, e-mailban, illetve postázással és futározással történik. Mindemellett természetesen lehetőség van személyes ügyintézésre is.

Küldetésünk:

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy a telekommunikáció eszközeivel az egyházi közösséget és annak kapcsolatait erősítsük, és ezáltal olyan értékeket közvetítsünk ügyfeleink számára, amelyek összekapcsolják őket a Református Egyházzal, és segítségükre vannak mindennapi életükben és munkájukban.

Szeretnénk, hogy a Református Egyház munkatársai értékes munkájuknak megfelelő tiszteletet és egyszerű, minőségi kiszolgálást kapjanak nálunk, ami eredményesebbé és kényelmesebbé teszi munkájukat és életüket.

Cégadatok:


Cégnév                        Egyházi Ügyfélszolgálati Központ Kft.

Székhely:                     1092 Budapest, Ráday utca 1-3.

Postacím:                    1300 Budapest III. Pf. 186.

Adószám:                    26254890-2-43

Bankszámlaszám:      11704021-21447312 

Kérdése van? Írjon nekünk!